Primar

PRIMIȚI CU COLINDUL ? – 18.12.2019ZIUA PORȚILOR DESCHISE – 28.02.2019
Clasa pregătitoare,prof. înv. pr. Mihali Mihaela
Invitați:
– grupa mare, prof. înv. pr. Leordean Mihaela;
– clasa a IV-a, prof. înv. pr. Borlea Emilia.

ZIUA PORȚILOR DESCHISE – 28.02.2019
prof. înv. pr. Sebestyen Maria
Invitați:
– copii;
– părinți;
– prof. înv. pr. Mihali Călina;
– prof. înv. pr. Danci Valeria.


8 MARTIE – ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FEMEII

Astăzi ne-au adus primăvara în bibliotecă și în suflet copiii clasei I de la Școala Gimnazială Nr. 7 Baia Borșa, alături de Înv. Cornelia Timis Popp. Mii de mulțumiri pentru frumosul program prezentat!

ZIUA PORȚILOR DESCHISE pentru viitorii școlari ai clasei pregătitoare
clp1
clp2
clp3
clp4
clp5

clp6
clp7
clp8
clp9

Toate uniformele elevilor de la ciclul primar de la Școala Structură nr. 6 sunt gata! Clase model, cu un „look” nou. Urmeaza cele pentru elevii Școlii Gimnaziale nr. 7!
ln1-small
ln2-small
ln3-small
ln4-small
Proiect interjudețean
,,
Prietenia nu cere nimic, merită totul!”
Clasa a III-a, Școala Gimnazială nr. 7 BorșaClasa pregătitoare, Gimnaziul de Stat „Augustin Maior” Reghin

Este o invitație la joc, în lumea în care se leagă prietenii spontane, uneori care durează toată viața. Totul a pornit de la ideea că elevii au nevoie să se cunoască, să comunice, să se îmbogățească spiritual fiecare din cultura și tradițiile celuilalt, să măsoare cât de mult se aseamănă în aspirații și cât este de important să clădească împreună lumea la care visează.
Dorim să-i învățăm pe elevi că, pentru a menține o prietenie, este nevoie de dăruire, de sinceritate, de o mână întinsă la nevoie, de răbdare, de căldură și atenție, de respect și toleranță, de disponibilitate. Parte din scopul proiectului este și promovarea altruismului, a colaborării și a deschiderii spre nou prin activități educative, culturale, sportive, turistice, ecologice.
Din punct de vedere al obiectivelor specifice, vom accentua formarea deprinderii copiilor de a cunoaște si a respecta norme de comportare în societate; educarea abilității copiilor de a intra în relație cu cei din jur. De asemenea, suntem conștienți de necesitatea educării trăsăturilor pozitive de voință și caracter, și a unei atitudini pozitive față de sine și față de ceilalți. Un alt obiectiv este ca la această vârstă să îi ajutăm pe cei mici să asimileze primele noțiuni de istorie, tradiții și folclor, ce definesc portretul spiritual al poporului român. Ca și proiect interjudețean, vom ține cont și de necesitatea consolidării capacității de a trăi emoții pozitive de prietenie, în momentul întâlnirii cu copiii din alt oraș, respectiv alt județ.

Câteva aspecte de la acest proiect:
Clasa pregătitoare – prof. înv. prim. Drăgan Lucian

Program de colinde susținut de elevii clasei a III-a – prof. înv. prim. Cotoz LăcrimioaraActivitate „Confecționarea unui pom de iarnă” – clasa a III-a – prof. înv. prim. Cotoz Lăcrimioara
DSC02976 (Small)
DSC02984 (Small)
DSC02979 (Small)
DSC02970 (Small)
DSC02994 (Small)
DSC02993 (Small)
DSC02998 (Small)
DSC03084 (Small)
DSC03088 (Small)
DSC03079 (Small)