Gimnazial

PRIMIȚI CU COLINDUL ? -18.12.2019

La sfârșitul săptămânii trecute, Lorena Maria Hanțig, o fetiță excepțională, elevă a școlii noastre, a obținut Premiul I și Medalia de Aur la Concursul Interjudețean de Matematică și Informatică organizat la Zalău. Până în prezent, Lorena a obținut 7 medalii și peste 30 de diplome la concursurile de profil. Felicitări și mult succes în continuare!

7 Martie, o zi de școala… altfel 🙂
30 de elevi de la Școala nr 7 din Borsa, la initiativa prof. Livia Pop, au invatat manevrele salvatoare. Tinerii au exersat cu interes pozitia laterala de siguranta, au aplicat manevrele de resuscitare pe manechine si au invatat ce facem daca o persoana sufera o obstructie de cai respiratorii.
Prezentarea a fost posibila cu sprijinul Asociatiei pentru Educație si Caritate!

Școala Gimnazială 7 Borșa – Maramureș se pregătește pentru competiția din 2-4 martie 2017 dotată cu Cupa „Ghiocei de Borșa”!!!
gb
cg1
cg2
Mulțumim domnului Gheorghe Sabău , Director Regional de Dezvoltare Transilvania Nord, decan al Facultății de Educație fizică și sport din Cluj pentru demonstrația de azi a unei lecții model, plină de profesionalism și mai ales …mult suflet!!! SUCCES domnului prof. Mîț Traian și elevilor școlii noastre!  Mândri de a fi stejari !!! Mulțumim copiilor, prof. Traian Mîț și d-nei director Corina Șandru !!!
or1
or2

or3
or4
or5
or6

Ziua Siguranței pe Internet! 07.02.2017, Școala Gimnazială Nr. 7, Borșa, Maramureș, România s-a alaturat evenimentului international Safer Internet Day 2017! Temele dezbătute au fost : ”Siguranta noastră online”, ”Ce este bullyingul, cyberbullyingul si cum ne protejam? ”, „Uniți pentru un internet mai bun! „, ” Să iubim materiile STEM”. La activități au participat un număr de aproximativ 75 de elevi cu vârste cuprinse între 12-14 ani.
Coordonator activitate, profesor Gabriela Marusia Cobel.


SAPTAMANA MONDIALA A SPATIULUI COSMIC (4-10 octombrie,2016-WORLD SPACE WEEK) la Scoala Gimnaziala Nr.7 si Structura Sc.6, Borsa, Maramures.
Evenimentul intitulat, in scoala noastra ”Space-miracle world” a fost o incantare pentru elevi, care au realizat proiecte, machete, au localizat cu ajutorul Google Maps si Google Earth diferite obiective alese, au realizat filmulete si documentare despre Sistemul solar, Planeta Marte, Luna, au confectionat rachete si steliti din materiale reciclabile. La acest eveniment au participat in jur de 150 de elevi, din toate clasele nivelului gimnazial, din cele 2 scoli. Le multumesc tuturor pentru daruire,pentru frumusetea materialelor create, pentru ingeniozitate si pentru implicarea lor in numar atat de mare!Am fost onorata sa coordonez aceasta minunata activitate. Evenimentul din scolile noastre a fost inscris in World Space Week cu ID 11373. Evenimentul a fost coordonat de prof. Cobel Gabriela Marusia.
ws1
ws2
ws3
ws4
ws5
ws6
ws7
ws8
ws9

În vederea pregătirii Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a în anul școlar 2016-2017, Centrul Național de Evaluare și Examinare (C.N.E.E) a publicat modele de subiecte pe website-ul http://subiecte2017.edu.ro/2017/evaluarenationala/ în conformitate cu metodologia specifică.

Crosul toamnei
ct1-smallct2-smallct3-smallct4-smallct5-smallct6-smallct7-smallct8-smallct9-smallct10-smallct11-smallct12-smallct13-smallct14-small
În luna februarie elevii de la ciclul gimnazial au participat la Ziua Siguranței pe Internet. Mai jos sunt câteva dintre lucrările lor:
Ziua Sigurantei pe Internet
Ziua Sigurantei pe Internet 1
Ziua Sigurantei pe Internet (2)
Ziua Sigurantei pe Internet (3)
Ziua Sigurantei pe Internet (4)
Ziua Sigurantei pe Internet (5)
Ziua Sigurantei pe Internet (6)
Ziua Sigurantei pe Internet (7)
Ziua Sigurantei pe Internet (8)
Ziua Sigurantei pe Internet (9)
Ziua Sigurantei pe Internet (10)
Ziua Sigurantei pe Internet (11)
Ziua Sigurantei pe Internet (12)
Ziua Sigurantei pe Internet (13)
Ziua Sigurantei pe Internet (14)
Ziua Sigurantei pe Internet (15)
Ziua Sigurantei pe Internet (16)
Ziua Sigurantei pe Internet (17)
Ziua Sigurantei pe Internet (18)
Activitate Sigur.info 2015

SID 2015 (1) (Mobile)Ziua Sigurantei pe Internet (11)

Vă invităm să citiţi revista şcolii noastre în numărul ei de debut.

revistascolii7